20.000 extra kaarten voor De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!

09 februari 2018, Rotterdam

Algemeen / Evenementen / Merken

Voor het nieuwe evenement De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! zullen vanaf aanstaande maandag 20.000 extra tickets in de verkoop gaan. De kaarten komen beschikbaar na productionele aanpassingen op alle drie de locaties. De overweldigende vraag naar kaarten zorgde ervoor dat de reguliere 100.000 kaarten binnen een week werden verkocht. Reden voor de organisatie om versneld te kijken naar mogelijkheden om meer muziekliefhebbers toe te laten in Zwolle, Eindhoven en Amsterdam. De extra kaarten zullen exclusief worden verkocht via Albert Heijn.

David Lette, Marketing Directeur Amstel: “We zijn uiteraard zeer positief verrast door de succesvolle kaartverkoop van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!. Onze teams zijn meteen gaan kijken of er nog ruimte op de festivalterreinen te creëren was waardoor we meer mensen kunnen toelaten. John Ewbank van The Flying Dutch: “Dat is gelukt en daar zijn we erg blij mee. Zo kunnen nog eens 20.000 extra mensen onze jubilea meevieren.” Machiel Hofman van Tribe Company vult aan: “Voor de eenmalige samenwerking tussen De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch zijn in totaal nu 120.000 kaarten beschikbaar, fantastisch dat we dit voor een  nieuw evenement hebben kunnen realiseren.”

Vanwege de jubilea van De Vrienden van Amstel LIVE! (20 jaar) en The Flying Dutch (5 jaar) zal op zaterdag 15 september een eenmalige editie van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! plaatsvinden in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle. Tijdens het festival dat gelijktijdig op de drie locaties gehouden zal worden, zullen er optredens zijn van o.a. Anouk, Douwe Bob, André Hazes, Typhoon, Chef’Special, Xander de Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge, VanVelzen, BLØF, Guus Meeuwis, Rowwen Hèze, DI-RECT, Lil’ Kleine, Broederliefde, Diggy Dex, Coen & Sander, Lucas & Steve en Fedde Le Grand. In een later stadium zullen er nog meer artiesten aan het programma worden toegevoegd.

Exclusieve kaartverkoop bij Albert Heijn
De 20.000 kaarten gaan exclusief bij Albert Heijn in verkoop in twee actieweken. Aanstaande maandag start de eerste actie via het Amstel krat. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden in de winkels of op www.ah.nl/vliegendevrienden.Naar nieuwsoverzicht