Veelgestelde vragen over werken bij HEINEKEN

Click here for English version.

Ik wil graag solliciteren bij HEINEKEN

Ik wil graag bij HEINEKEN werken. Waar kan ik zien welke vacatures er zijn?

Alle vacatures bij HEINEKEN in Nederland zijn te vinden op onze carrièresite.

Hoe solliciteer ik op een vacature bij HEINEKEN?

Alle vacatures bij HEINEKEN in Nederland zijn te vinden op onze carrièresite. Je kan de vacatures filteren op bedrijsonderdeel, vakgebied, locatie, ervaring en/of opleiding. Je kan ook zoeken op trefwoord. Als je een passende vacature hebt gevonden klik je op de ‘direct solliciteren’ button. Je kunt dan je persoonlijke informatie invullen en je CV en motivatiebrief uploaden. Bij sommige vacatures zullen we je ook verzoeken een vragenlijst in te vullen.

Ik wil graag werken bij HEINEKEN in het buitenland. Waar kan ik zien welke vacatures er zijn?

HEINEKEN kent geen centrale coördinatie voor vacatures in het buitenland. Voor vacatures in andere landen kan je het best de lokale carrièresites bezoeken. Voor een overzicht van de lokale carrièresites klik hier.

Is er een contactpersoon of een emailadres waar ik mijn CV naar toe kan sturen?

Om ervoor te zorgen dat je CV bij de juiste persoon terechtkomt, moet deze aan een specifiek profiel gekoppeld worden. Het is daarom belangrijk dat je altijd solliciteert via onze carrièresite

Indien je een concrete vraag hebt over een vacature kijk dan onder aan deze vacature of er een contactpersoon wordt vermeld.Ik wil mijn motivatiebrief aan de juiste persoon richten. Waar kan ik die vinden?

Als er een directe contactpersoon aan de vacature gekoppeld is, dan staat zijn of haar naam onder aan de vacature.

Wat kan ik doen als ik op dit moment geen passende vacature kan vinden?

Al onze vacatures zijn te vinden op onze carrièresiteDeze wordt dagelijks bijgewerkt. Staat er op dit moment geen passende vacature tussen? Meld je dan aan voor de HEINEKEN Job Alert.

Hoe kan ik een open sollicitatie sturen?

Het is niet mogelijk om een open sollicitatie te sturen. In plaats daarvan is het mogelijk om een persoonlijk profiel aan te maken voor de HEINEKEN Job Alert en aan te geven dat je graag een e-mail ontvangt zodra wij een vacature hebben die overeenkomt met jouw wensen en ervaring. Om je aan te melden voor de HEINEKEN Job Alert klik hier.

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe vacatures bij HEINEKEN?

Je kan op de hoogte blijven van nieuwe vacatures bij HEINEKEN door je aan te melden voor de HEINEKEN Job Alert. Om je aan te melden voor de HEINEKEN Job Alert klik hier.

Ik wil graag stage lopen bij HEINEKEN

Kan ik bij HEINEKEN stage lopen?

HEINEKEN biedt meeloopstages voor alle opleidingsniveaus . Alle stagevacatures van HEINEKEN zijn te vinden op onze carrièresite

Deze wordt dagelijks bijgewerkt. Het is niet mogelijk om een open sollicitatie te versturen.Kan ik bij HEINEKEN afstuderen?

HEINEKEN biedt zowel afstudeer- als meeloopstages . In de stagevacature staat duidelijk aangegeven of het een afstudeer- of een meeloopstage betreft. Alle stagevacatures van HEINEKEN zijn te vinden op onze carrièresite

Deze wordt dagelijks bijgewerkt. Het is niet mogelijk om een open sollicitatie te versturen.Kan ik bij HEINEKEN stage lopen in het buitenland?

Stages in het buitenland die vanuit Nederland worden geregeld kan je vinden op onze carrièresiteVoor overige stages in het buitenland kent HEINEKEN geen centrale coördinatie. Voor een overzicht van stages in één van onze buitenlandse OpCo's kan je het best de lokale carrièresite bezoeken. Voor een overzicht van de lokale carrièresites klik hier.

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe stages bij HEINEKEN?

Je kan op de hoogte blijven van nieuwe stages bij HEINEKEN door je aan te melden voor de HEINEKEN Job Alert. Om je aan te melden voor de HEINEKEN Job Alert klik hier.

De HEINEKEN Job Alert

Hoe werkt de HEINEKEN Job Alert?

Door je aan te melden voor de HEINEKEN Job Alert ontvang  je automatisch een e-mailbericht zodra er een vacature vrijkomt die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Je kunt een persoonlijk profiel aanmaken en aangeven hoe lang je op de hoogte gehouden wilt worden. Je kan je op ieder moment je profiel aanpassen en je afmelden voor de Job Alert. Om je aan te melden voor de HEINEKEN Job Alert klik hier.

Ik heb me aangemeld voor de Job Alert maar ontvang geen emailberichten met vacatures. Hoe kan dit?

Wanneer je je hebt aangemeld voor de HEINEKEN Job Alert ontvang je automatisch een e-mail met een bevestiging van je inschrijving. Als je deze niet hebt ontvangen controleer dan je ongewenste e-mail. Wanneer je vervolgens geen e-mailberichten meer ontvangt zijn er geen vacatures geplaatst die aansluiten bij jouw profiel. Je kan op ieder moment je profiel aanpassen via de link in de bevestiging van je inschrijving.

Ik heb gesolliciteerd bij HEINEKEN

Hoe weet ik dat mijn sollicitatie goed is ontvangen?

Als je gesolliciteerd hebt via onze carrièresite ontvang je automatisch een e-mail met een ontvangstbevestiging. Wij bekijken jouw CV en motivatie en doen ons uiterste best om  je binnen twee weken over het vervolg van de procedure te berichten. 

Wanneer kan ik een reactie verwachten op mijn sollicitatie?

Wanneer wij jouw sollicitatie hebben ontvangen sturen wij deze naar de contactpersoon zoals vermeld in de vacaturetekst. Wij bekijken jouw CV en motivatie en doen ons uiterste best om je binnen twee weken over het vervolg van de procedure te berichten. 

Overige vragen

Hoe kom ik in contact met een HEINEKEN Medewerker?

Wil je meer weten over werken bij HEINEKEN? Houd dan onze evenementenkalender in de gaten. Wil je meer weten over een specifieke vacature? Kijk dan onderaan deze vacature of er een contactpersoon wordt vermeld.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van recruitment evenementen?

De beste manier om op de hoogte te blijven van aankomende career events waar HEINEKEN vertegenwoordigd is, is om de evenementenkalender in de gaten te houden.

Bieden jullie traineeships aan?

Wij bieden traineeships aan voor bijna afgestudeerde Masterstudenten in de disciplines Commercie, Finance, Supply Chain en IT. Voor meer informatie over onze traineeships klik hier.

Ik krijg een foutmelding als ik probeer te solliciteren . Wat moet ik doen?

Wanneer je een foutmelding ontvangt bij je sollicitatie probeer het dan nogmaals in een andere internet browser (bijvoorbeeld Internet Explorer of Google Chrome).

Staat je vraag er niet tussen?

Indien je geen antwoord op je vraag hebt gevonden neem dan contact op met de afdeling Recruitment via recruitment@heineken.com .