Wat gaat er schuil achter de merken van HEINEKEN?

Waarschijnlijk ken je ons als biermerk. Maar wist je ook dat achter dat bekende merk een grote, innovatieve en internationale organisatie schuilgaat? Er werken veel verschillende type mensen bij HEINEKEN. Van deze mensen kun je bijvoorbeeld leren hoe we ons magazijn inrichten, hoe we ons bier verpakken en hoe we er voor zorgen dat alles op tijd bij onze klanten terecht komt. Tijdens je stage krijg je de ruimte om HEINEKEN als bedrijf te leren kennen, ook buiten de afdeling waar je stage loopt. Je kunt werken aan een eigen opdracht. Dat vraagt wel om doorzettingsvermogen. Natuurlijk helpen we je daarbij als dat nodig is. Maar we gaan er ook vanuit dat we de opdracht met een gerust hart aan jou over kunnen laten.

Interesse? Informeer dan ook eens bij je stagecoördinator op school. De kans is groot dat we al eerder samen hebben gewerkt met jouw school. We hebben namelijk continu stageopdrachten bij Heineken en Vrumona. Bekijk alle stagemogelijkheden in ons vacature-overzicht
Stagemogelijkheden  
Bij HEINEKEN kun je op twee manieren stage lopen: 

1. Meewerkstage
Als stagiair ben je onderdeel van een afdeling en werk je mee aan de dagelijkse werkzaamheden. Naast meelopen heb je zelf ook een opdracht, een project waarvoor jij verantwoordelijk bent. Zo kun je stage lopen met één van onze monteurs op de afdeling productie. Jouw opdracht wordt in overleg met je begeleider vanuit school op papier gezet. In een meewerkstage ben je vooral uitvoerend aan het werk. Maar meedenken mag je bij HEINEKEN altijd.
 
2. Afstudeerstage of eindstage
Tijdens je afstudeerstage doe je vanuit je opleiding onderzoek voor HEINEKEN. Daarnaast ondersteun je collega´s op de werkvloer met hun werkzaamheden. Het eindproduct is een onderzoeksverslag dat je presenteert aan je begeleider en andere belangstellenden.
 
De sfeer op de werkvloer
Er is nauw contact tussen de stagiairs bij HEINEKEN. Stagiairs zoeken elkaar op en er worden regelmatig stagelunches voor en door stagiaires georganiseerd. Af en toe loopt er een project waar stagiairs van verschillende afdelingen en disciplines samen aan werken. Op die manier leer je ook veel van elkaar.
 
Stagevergoeding en Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
• een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand;
• intensieve begeleiding;
• concrete en relevante stageopdrachten.

"Het is voor mij altijd de uitdaging alles weer aan de praat te krijgen!"

Adilson Cabral

Onderhoudstechnicus, HEINEKEN Nederland

  • Contact

    Neem contact op met onze recruiters voor meer informatie over werken bij HEINEKEN.

    Contact
  • Ontmoet onze recruiters

    Wil jij weten wie onze recruiters zijn? Maak hier kennis!

    Lees meer