Ik heb een passie voor techniek!

Edwin Geldof

Onderhoudstechnicus Verpakken

Edwin Geldof

Ik ben werkzaam als Onderhoudstechnicus Verpakken binnen de HEINEKEN brouwerij in Den Bosch. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de technische functionaliteiten van de inspectie en codeerapparaten op de verschillende verpakkingslijnen.

Mijn werkdag bestaat onder andere uit het analyseren van productie. Je kunt hierbij denken aan het uitlezen van semi-automatische informatiesystemen waar alle storingen uit het werkveld in worden gezet. Vervolgens onderzoek ik deze informatie en kijk ik  wat de eventuele oorzaak is van de melding of storing.

Uiteindelijk kan de maatregel hiertegen in het onderhoudsplan worden gezet.

Ik heb een passie voor techniek. Technische problemen benader je vaak vanuit verschillende hoeken. Dat vraagt veel samenwerking met verschillende afdelingen, zoals de Technische Dienst en de afdeling Verpakken. Dit leidt tot een diversiteit aan werkzaamheden en hier leer ik zelf weer veel van.      

Ik ben erg trots dat ik persoonlijk een bijdrage kan leveren aan de  producten die HEINEKEN op de markt brengt. Mede dankzij mijn werk kunnen deze producten op tijd geleverd worden, over de hele wereld. De brouwerij waar ik werk, in Den Bosch, is een specialiteitenbrouwerij. Dat betekent dat we veel ombouw en veel technische zaken moeten verrichten aan de machines om onze producten, bijvoorbeeld Jillz, Desperados of Radler, op de markt te brengen. Zo’n nieuw, innovatief product vergt van ons veel voorbereiding.

Ook werken aan jouw carrière bij HEINEKEN? Klik hier voor alle vacatures.

  • Contact

    Neem contact op met onze recruiters voor meer informatie over werken bij HEINEKEN.

    Contact
  • Diversiteit

    Onze mensen zijn zo divers als onze merken. Ze werken in verschillende vakgebieden en hebben verschillende achtergronden. Man of vrouw, blank of zwart, jong of oud, die verscheidenheid maakt ons sterker.

    Lees meer