In mijn werk moet ik resultaatgericht zijn en een gezond boerenverstand hebben.

Eef Stiekema

Rayon Manager Verpakken

Eef Stiekema

Ik ben ooit begonnen als operator bij Vrumona. Ik heb MBO levensmiddelen gedaan, wou stappen maken en daarom heb ik HTS in de avonduren gedaan. Toen ik vervolgens Teamleider Verpakken was, heb ik de studie WO bedrijfskunde afgerond. Ik heb een uitstapje naar Logistiek gemaakt en kwam erachter dat ik echt een productieman ben. Ik moet bij productie zijn: de machines zien draaien, met de mannen aan de lijn praten en ik miste het leidinggeven. Ik word er heel erg blij van als ik samen met mijn team een proces beter kan laten functioneren. Als Rayon Manager ben ik iedere ochtend aanwezig bij een aantal overleggen. In deze overleggen bekijk ik samen met de operators en technologen wat de issues zijn en doen we een vooruitblik. Ik wil dan niet teveel op inhoud discussiëren, maar wel zorgen dat we processen verbeteren.

In mijn werk moet ik resultaatgericht zijn, een gezond boerenverstand hebben en helder zijn in wat kan en niet kan. Ik zeg wel eens gekscherend dat mijn werk een goedbetaalde hobby is. Als ik iets leuk vind, kost het mij geen energie. Ik maak soms lange dagen, maar op maandag ben ik om 16.15 uur weg, dan geef ik voetbaltraining aan het team van een van mijn twee zonen. Ook zit ik in de gemeenteraad van mijn woonplaats.


Ook werken aan jouw carrière bij HEINEKEN? Klik hier voor alle vacatures.

  • Contact

    Neem contact op met onze recruiters voor meer informatie over werken bij HEINEKEN.

    Contact
  • Diversiteit

    Onze mensen zijn zo divers als onze merken. Ze werken in verschillende vakgebieden en hebben verschillende achtergronden. Man of vrouw, blank of zwart, jong of oud, die verscheidenheid maakt ons sterker.

    Lees meer