Het nemen van initiatief wordt gestimuleerd en gewaardeerd.

Eltjo Edzes

Projects & Change Lead

Eltjo Edzes

Om als organisatie slagvaardig te blijven is het succesvol doorvoeren van verandering essentieel. Als Project & Change lead ben ik verantwoordelijk voor de strategische cross functionele veranderingen van Heineken Nederland. Deze discipline overstijgende (Marketing, Sales, Finance, IT en Supply) veranderingen zijn impactvol en uitdagend om te realiseren.

Het Project & Change portfolio geeft het inzicht om de juiste keuzes tussen en binnen de verschillende veranderingen te kunnen maken. Het is mijn verantwoordelijkheid als Project & Change lead dat alle afhankelijkheden inzichtelijk zijn en het Management team van Heineken Nederland de juiste besluiten kan nemen.

Om als organisatie succesvoller in project en change management te worden is het coachen en ontwikkelen van collega’s in deze vaardigheden ook onderdeel van de functie. Hierbij geef ik altijd mee dat je verandering niet kunt sturen, maar wel kunt begeleiden. Goed luisteren en daarbij beoordelen welke impact de verandering op mensen heeft is enorm belangrijk. Het onderkennen van en inspelen op deze impact heeft grote invloed op een verandering en of deze succesvol gaat zijn.

Ook werken aan jouw carrière bij HEINEKEN? Klik hier voor alle vacatures.

  • Contact

    Neem contact op met onze recruiters voor meer informatie over werken bij HEINEKEN.

    Contact
  • Diversiteit

    Onze mensen zijn zo divers als onze merken. Ze werken in verschillende vakgebieden en hebben verschillende achtergronden. Man of vrouw, blank of zwart, jong of oud, die verscheidenheid maakt ons sterker.

    Lees meer