Niets is mooier, dan wanneer een machine helemaal uit elkaar is geweest, hij daarna draait alsof er niets is gebeurd.

Henk van Gelderen

Monteur Werktuigbouwkunde

Henk van Gelderen

Vrumona is voor mij als Monteur een prima werkgever omdat ik niet graag elke dag op dezelfde plek werk. We hebben hier veel verschillende machines en technieken en dat zorgt ervoor dat mijn werkplek afwisselt. Mijn dag begint om 7.30 uur, dan verdeelt de werkvoorbereider de klussen. Vervolgens kijk ik of ik onderdelen uit het magazijn nodig heb en dan ga ik naar mijn klus. Als monteur doe ik niet alleen reparaties, maar ik kijk ook of ik zwakke punten van een machine kan verbeteren. Pas heb ik het stapelpatroon van onze frisdrankflessen die van de verpakkingslijn rollen, aangepast. Aan de hand van een schets heb ik zelf de opstelling in de werkplaats nagebouwd en vervolgens dit in de machine zelf aangepast. Nu kunnen er meer flessen op een palet. Dat scheelt Vrumona bijvoorbeeld in logistieke kosten. Vrumona heeft het vertrouwen dat haar eigen mensen zo’n klus kunnen klaren en huurt geen dure externe experts in.

Eén keer per jaar is er revisie en staat een colonne stil voor groot onderhoud. Dat zijn leuke werkweken. Niets is mooier, dan wanneer je een machine helemaal uit elkaar hebt gehaald, weer in elkaar hebt gezet en hij daarna weer draait alsof er niets is gebeurd!

Ongeacht aan welke klus we werken, mijn collega’s en ik willen gewoon de klus klaren. Ook al is het vrijdagavond, we gaan pas naar huis als de machine weer draait.

Wil je meer weten over mijn werk of carrière bij HEINEKEN?

Stuur mij een mail henk.vangelderen@vrumona.nl

Ook werken aan jouw carrière bij HEINEKEN? Klik hier voor alle vacatures.

  • Contact

    Neem contact op met onze recruiters voor meer informatie over werken bij HEINEKEN.

    Contact
  • Diversiteit

    Onze mensen zijn zo divers als onze merken. Ze werken in verschillende vakgebieden en hebben verschillende achtergronden. Man of vrouw, blank of zwart, jong of oud, die verscheidenheid maakt ons sterker.

    Lees meer