Holland Heineken House opent online deuren voor kaartverkoop Rio 2016

10 december 2015, Zoeterwoude

Merken / Evenementen

Vandaag start de kaartverkoop voor het Holland Heineken House 2016 in Rio de Janeiro. Het Holland Heineken House ligt in Ipanema, in het hart van Rio en is tijdens de Olympische Zomerspelen de ontmoetingsplaats voor TeamNL, familie en fans. Als eerbetoon aan de Nederlandse sporthelden ontvangen alle Nederlandse Olympisch medaillewinnaars een Legendary Ticket, een open toegangsbewijs voor het Holland Heineken House in Rio en de Olympic Experience in Den Haag.

Bram Westenbrink, marketing directeur HEINEKEN Nederland: “Vandaag start The Road to Rio voor veel Nederlandse fans, met het bemachtigen van een ticket voor het Holland Heineken House. Wij verwachten dagelijks zo’n 4.000 gasten in het Holland Heineken House te ontvangen en hopen de fans en de atleten een legendarische ervaring te bieden. In het Holland Heineken House staat deze editie Sport centraal. Het is dé plek waar het Oranjegevoel volledig tot uitbarsting komt, het gevoel waar wij tot ver buiten Nederland om bekend staan en om geroemd worden. Daar zijn we enorm trots op.”

Gerard Dielessen, algemeen directeur NOC*NSF: "Het is altijd weer een mooi moment als de kaartverkoop voor het Holland Heineken House start. Voor TeamNL, familie, vrienden en de vele Nederlandse fans zal Holland Heineken House Rio 2016 weer een belangrijke pleisterplaats zijn in het altijd hectische Rio. We hebben met elkaar opnieuw een prachtige locatie gevonden en ik kijk nu al uit naar het moment waarop we onze grote kampioenen daar gaan huldigen."

Tickets Holland Heineken House
Kaarten voor het Holland Heineken House zijn per direct te bestellen op http://www.hollandheinekenhouse.nl/kaarten. Vanaf vandaag krijgen Nederlandse fans van TeamNL als eerste de mogelijkheid een kaartje te kopen.

Een ticket biedt toegang tot het huis met onder meer een zwembad en horecafaciliteiten. Overdag kunnen bezoekers hier actief sport beoefenen en met elkaar de wedstrijden kijken. ’s Avonds worden de medaillewinnaars onder leiding van Humberto Tan gehuldigd en vinden er optredens plaats van diverse topartiesten.


 Naar nieuwsoverzicht