Voor één dag Koning met het Heineken® W-hals shirt

12 april 2016, Zoeterwoude

Merken / Algemeen

Om Koningsdag, dé dag waarop Nederlanders feesten als een Koning, optimaal te vieren heeft de bierbrouwer het Heineken® W-hals shirt ontwikkeld. Naast een ‘Maxima draagcomfort’ is het Heineken W-hals shirt afgewerkt met meerdere oranje elementen, die stuk voor stuk bijdragen aan het koninklijke gevoel. Zo staan er kroontjes op de mouwen en staat op de rug de titel gedrukt die iedereen één dag in het jaar mag dragen: Koning voor één dag! Het shirt is een eerbetoon aan Koning Willem Alexander, uiteraard met de typische Heineken-knipoog. Met het Heineken W-hals shirt kan iedereen zich voor één dag een Koning voelen.

Heineken en Oranje zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heineken is als Nederlands biermerk trots op oranje. “Het idee voor het W-hals shirt is eigenlijk heel eenvoudig”, vertelt Bram Westenbrink, Marketing Directeur HEINEKEN Nederland. “Want iedereen zal zich herkennen in het beeld dat je op de ochtend van Koningsdag niet weet wat je aan moet trekken. Dat moment grijpen we dan ook met veel plezier aan om onze oranje passie en verbondenheid te laten zien. Voor Heineken staat er elk jaar een grote rode cirkel om 27 april, de dag waarop Koning Willem Alexander verjaart. Voor veel mensen is Koningsdag eigenlijk leuker dan hun eigen verjaardag . Koningsdag ademt warmte, gezelligheid en verbroedering. Daar willen we met ons merk graag aan bijdragen. We willen gezien worden als hét merk waar Nederlanders trots op zijn.”

Bij aankoop van een 8-pack Heineken-blik bij Albert Heijn of vijf Heineken bier in de kroeg ontvang je het unieke Heineken W-hals shirt. Kijk op http://www.heineken.com/nl/Heineken-Koningsdag voor meer informatie en deelnemende horecazaken. Naar nieuwsoverzicht