Sir Jackie Stewart speelt de hoofdrol in nieuwe Heineken commercial

Start samenwerking Heineken® en Formule 1® met nieuwe campagne “When You Drive, Never Drink“

02 september 2016, Zoeterwoude

Algemeen / Merken

Dit weekend gaat de wereldwijde samenwerking tussen Heineken® en de Formule 1® officieel van start. De lancering valt samen met de eerste Grand Prix met Heineken als officiële naampartner; de FORMULA 1 GRAN PREMIO HEINEKEN D’ITALIA 2016. Als onderdeel van het Formule 1 sponsorship lanceert Heineken de nieuwe campagne; “When You Drive, Never Drink”, het nieuwe hoofdstuk van het “Enjoy Heineken Responsibly” platform.  De commercial, waarin F1 legende Sir Jackie Stewart de hoofdrol vertolkt, zal vanavond voor het eerst op de Nederlandse televisie te zien zijn.

“When You Drive, Never Drink” is het nieuwste hoofdstuk vanuit het Enjoy Responsibly platform van Heineken, bedoeld om verantwoord alcoholgebruik wereldwijd onder de aandacht te brengen. De nieuwe commercial met ambassadeur Sir Jackie Stewart, F1 legende en al bijna 50 jaar pionier op het gebied van verkeersveiligheid, communiceert op een creatieve manier een krachtig bericht over het vermijden van alcohol wanneer je nog moet rijden en weerspiegelt hiermee de mening van Heineken over alcohol in het verkeer.

Klik hier voor meer informatie. De commercial kun je hieronder bekijken.Naar nieuwsoverzicht